Noutati
19
oct
2016
Chestionar Start-Up Plus 2016

SC RELIANS SRL Iași, în parteneriat cu SC DAL Consulting SRL Iași, realizează o analiză în vederea dezvoltării unui proiect in Regiunea NE, care va avea ca obiectiv creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, in cadrul POCU - „ROMANIA START-UP PLUS”, PRIN ACORDAREA DE MINI-GRANTURI IN VALOARE DE MAXIMUM 40.000 DE EURO.

 Proiectul se va adresa persoanelor care doresc sa înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban (indiferent daca au sau nu domiciliul in mediul urban). Astfel, vă rugăm să ne acordați câteva minute pentru completarea acestui chestionar care ne este de ajutor în identificarea nevoilor celor care intentionează să-și inființeze o afacere. Vă mulțumim și vă asiguram de confidețialitatea datelor furnizate!

Accesați următorul link pentru completarea chestionarului:
https://docs.google.com/forms/d/1M6kvguA_anBrG1vZX3-zVUKeMTspZMRcM5eMQkp4CUk/viewform?edit_requested=true
 
 

PARTENERI

CBC Romania ODIMM Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training (AMCOR) Revista Magazinul Progresiv Raiffeisen Bank Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi (AJOFM) Academia Administrativa Publica (AAP) Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) Sim Consult Sam Ideas Fundatia Iosif Universitate Tehnica ”Gh. Asachi” Iasi