Noutati
31
mar
2016

Proiectul de investiții  a fost finalizat cu succes, fiind considerat de către ADR Nord Est ca fiind “cel mai mare proiect de investiții derulat de OI ADR NE”.


Detalii
31
mar
2016

Proiectul de investiții  a fost finalizat cu succes, fiind considerat de către ADR Nord Est ca fiind “cel mai complex proiect de investiții derulat de OI ADR NE”.

Detalii
04
apr
2016

Obiectivul general al proiectului este creșterea calității si eficienței activității de cercetare-dezvoltare in domeniul medical, in vederea îmbunătățirii serviciilor de sănătate si promovării competitivității economice cu impact in industria farmaceutica.


Detalii
30
mai
2016
SC DAL Consulting SRL recrutează pentru clientul său, SC SUNWORLD SRL, cu punctul de lucru în Ungheni, Republica MoldovaDirector Achiziții.
Detalii
30
mai
2016
SC DAL Consulting SRL recrutează pentru clientul său, SC SUNWORLD SRL, cu punctul de lucru în Ungheni, Republica MoldovaDirector Comercial.
Detalii
30
mai
2016
 SC DAL Consulting SRL recrutează pentru clientul său, SC SUNWORLD SRL, cu punctul de lucru în Ungheni, Republica MoldovaDirector Producție.
Detalii
27
sep
2016
DAL CONSULTING vă aduce la cunoștință modificarea adresei sediului de lucru.
Noua adresă: Strada Păcurari nr.156, parter și etaj 1, cod poștal 700519, Iași, România.


Detalii
10
oct
2016
De la mijlocul lunii septembrie, Ministerul Fondurilor Europene a anuntat deschiderea apelului de proiecte "Romania Start-Up Plus", cu o alocare financiara de aproximativ 105 mil. euro. Apelul va ramane deschis pana pe 30 octombrie 2016, ora 16, conform MFE.
Detalii
10
oct
2016
Deschis de la mijlocul lunii septembrie, Programul "Școala pentru toți" susține pachetul de măsuri anti-sărăcie lansat de Guvernul României în luna februarie 2016 și are ca beneficiari finali copiii din școli defavorizate (cu risc de abandon școlar), tinerii și adulții care au renunțat la școală și vor să o reia, cadrele didactice și specialiștii care au nevoie de sprijin pentru a-și adapta activitatea școlii la nevoile copiilor.
Detalii
12
oct
2016
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a anunțat prelungirea sesiunii de depunere a proiectelor de investiții prin intermediul submăsurilor 9.1 „Înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul agricol” și 9.1a „Înfiinţarea grupurilor de producători în sectorul pomicol” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.
Detalii
 
<< <   1 2   > >>

PARTENERI

CBC Romania ODIMM Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training (AMCOR) Revista Magazinul Progresiv Raiffeisen Bank Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi (AJOFM) Academia Administrativa Publica (AAP) Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) Sim Consult Sam Ideas Fundatia Iosif Universitate Tehnica ”Gh. Asachi” Iasi