Orientează-te
către valoare!
Despre noi
 
 

VIZIUNE

Viziunea noastră este ca DAL Consulting să devină un standard de referință pentru firmele românești în domeniul consultanței în management.

MISIUNE

Misiunea noastră este să sprijinim antreprenorii să-și dezvolte competențele de management și să-și transforme companiile în organizații performante.

VALORI

Deschidere. Onestitate.
Responsabilitate.
Echilibru.
Respect.
Conduită individuală.
Confidențialitate.

DAL Consulting este o companie ce activează de peste 14 ani pe piața serviciilor de consultanță în managementul afacerilor.

Suntem o firmă de tineri profesioniști, dedicați meseriei lor și orientați spre succesul clienților. În orice situație oferim clientului cea mai potrivită soluție la problemele sale. Suntem conectați în permanență la realitatea economică și suntem atenți la trendurile pieței, sesizând implicațiile acestora asupra companiei dumneavoastră.
Încrederea oferită clienților, profesionalismul și etica sunt principiile de bază în derularea activității noastre.

Învățăm în fiecare zi să fim onești și deschisi deoarece suntem conștienți că afacerile se fac între oameni și cu oameni. De asemenea, ne dorim să realizăm un echilibru între viața profesională și personală în așa fel încât să creăm armonie în viața noastră.

Permanent suntem atenți la tendințele pieței și suntem pregătiți pentru orice schimbare. De cele mai multe ori, noi suntem cei care generăm schimbarea în afacerea clienților noștri. Acest lucru ne-a ajutat să abordăm cu încredere și curaj diferite arii de consultanță care ne-au adus rezultate remarcabile.

Pentru noi clientul este un partener, de aceea avem o adordare pragmatică față de acesta. Totdeauna căutăm cele mai bune soluții care să ajute clientul să-și ridice nivelul de competitivitate și performanță. Prețuim fiecare client, fiecare misiune de consultanță și întotdeauna ne axăm pe rezultate cuantificabile care să aducă beneficii reale.

 

 

 

 

PARTENERI

CBC Romania ODIMM Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training (AMCOR) Revista Magazinul Progresiv Raiffeisen Bank Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi (AJOFM) Academia Administrativa Publica (AAP) Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) Sim Consult Sam Ideas Fundatia Iosif Universitate Tehnica ”Gh. Asachi” Iasi