Articole
24 iun 2013 // ”Clientul faţă în faţă cu consultantul în management. Criză. Comunicare. Etică”

SC DAL Consulting SRL a participat la Conferința Regională de la Iași cu tema ”Clientul față în față cu consultantul în management. Criză. Comunicare. Etică”, organizată în parteneriat cu AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România).

Evenimentul a avut loc pe data de 6 iunie 2013, în cadrul Hotelului Unirea din Iaşi (Sala Cuza) începând cu ora 9:30.
 
Conferinţa s-a adresat practicienilor din domeniul consultanţei în management, dar şi partenerilor lor din mediul public și privat. Prin intermediul acestui eveniment, AMCOR împreună cu partenerii săi și-a propus să celebreze relaţia dintre consultantul în management şi clientul său.
 
Evenimentul a fost structurat în două părți: o parte de prezentări și o sesiune interactivă.
 
Printre speakerii prezenți la eveniment s-a numărat domnul Rob Wagenaar, o prezenţă marcantă a comunităţii internaţionale a consultanţilor în management.
 
Prezentarea dumnealui a pus accent pe trendurile existente la nivel internaţional în domeniul consultanţei în management, dar şi pe modul în care este perceput rolul consultantului de către clientul său, cu accent pe importanţa asigurării unei comunicări eficiente şi a eticii în această relaţie.
 
Pentru cea de-a doua parte a conferinței, respectiv sesiunea interactivă, au fost propuse 3 teme de discuție:
 
1. ”The house is on fire” – strategii în gestionarea situaţiilor de criză 
2. Comunicarea intraorganizaţională și efectele ei în relaţia cu beneficiarii misiunilor de consultanţă
3. Strategii/metode de gestionare a situaţiilor de încălcare a eticii în relația consultant – client
 
Concluziile sesiunii interactive se vor regăsi în manualul de bune practici "Do & Don’t în gestionarea relaţiei cu clientul".
 
 
 

PARTENERI

CBC Romania ODIMM Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training (AMCOR) Revista Magazinul Progresiv Raiffeisen Bank Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi (AJOFM) Academia Administrativa Publica (AAP) Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) Sim Consult Sam Ideas Fundatia Iosif Universitate Tehnica ”Gh. Asachi” Iasi